23 april, 14 uur, Antwerpen: Mars tegen Moslimterreur

Afbeelding Geplaatst op Geupdate op

pegidamarstegenmoslimterreurantwerpen

Download hier ons PAMFLET VOOR DE MARS TEGEN MOSLIMTERREUR op 23 april 2016;  afdrukken en bussen maar!

In maart 2015, een jaar geleden, hield Pegida Vlaanderen zijn eerste manifestatie in Antwerpen. Het motto van de demonstratie was: ‘Terrorisme moe? Grenzen toe!’ Wij riepen onze politiekers op, om de grenzen weer te controleren en de asielinvasie te stoppen, omdat IS-terroristen ongehinderd konden binnenkomen.

 De politiekers weigerden, dus op 22 maart 2016 kregen we helaas gelijk: Moslimterroristen pleegden een massamoord op minstens 30 mensen.

Men wil nu proberen onze terechte woede onschadelijk te maken via onschuldige huldes, wakes, kaarsjes en hippieliedjes. Daaraan hebben wij geen boodschap meer. Wij zijn woedend, en dat moet, want alleen zo kunnen wij massaal en verenigd politieke veranderingen afdwingen. Dus gaan wij op 23 april opnieuw de straat op.

 + Hulde aan de slachtoffers van islamterreur

Wij betuigen ons respect aan de slachtoffers en onze steun aan al hun familie, vrienden en nabestaanden. Wij betuigen onze dank aan al wie in de nasleep van de aanslagen geholpen heeft en met de gruwel geconfronteerd werd.

+ Terrorisme moe? Grenzen toe!

Onze grenzen moeten opnieuw permanent bewaakt worden, ook om de asielinvasie te stoppen. Een half uurtje tijdverlies is beter dan terreur. Wat de asielinvasie betreft willen wij opsluiting van elke asielaanvrager tot aan de definitieve afhandeling van de aanvraag, en geen nieuwe moslim-asielzoekers meer. Er zijn genoeg schatrijke moslimlanden die moslimvluchtelingen kunnen opvangen.

+ Kuis Brussel van huis tot huis op

Nu duidelijk is dat de moslimterroristen over een uitgebreid steunnetwerk beschikken in de moslimwijken van Brussel moeten onze politiediensten de bevoegdheid krijgen systematisch huis na huis te doorzoeken. Terreur kan enkel ontstaan in een context van wetteloosheid en straffeloosheid, dus elke vorm van misdaad moet daar opgespoord en beëindigd worden.

+ Sluit alle Syriëgangsters op

Wij eisen dat elke teruggekeerde Syriëgangster meteen wordt opgesloten in afwachting van zijn assisenproces wegens genocide en oorlogsmisdaden, daarna kan uitlevering aan het Syrische volk volgen.

+ Bestrijd de islamisering

De islam is géén religie als een andere: het is een ideologie van verovering gebaseerd op een haatboek, de Koran. De islam hoort niet bij Europa, zijn geschiedenis op dit continent is er één van dood en verderf. De islam moet dus niet erkend, geknuffeld en gesubsidieerd worden, maar teruggedrongen worden met alle mechanismen waarover de Europese samenleving beschikt: humor, cartoons, kritisch onderzoek, realistische films, harde debatten, monitoring van moskeeën, controle van imams, en een verbod op preken, teksten en boeken die aanzetten tot geweld en terreur. Moslims die zich daardoor ‘gekwetst’ of ‘niet aanvaard’ voelen kunnen ervoor kiezen in een moslimland te gaan wonen, buiten Europa.

Iedere generatie beleeft één keer in zijn leven het moment dat het vaderland in gevaar is, en zal later de vraag moeten beantwoorden:

Toen de strijd begon, aan welke kant stond jij?
Wie van zijn land houdt, die staat vreedzaam en vastberaden op 23 april bij PEGIDA in Antwerpen!

Er worden bussen ingelegd:

pegidabusregeling23042016

Pamflet Pegida april 2016-page-001

Advertenties

Een gedachte over “23 april, 14 uur, Antwerpen: Mars tegen Moslimterreur

    Coby Verweij zei:
    21 april 2016 om 17:19

    Ik zal aan jullie denken maar ik woon in Drenthe en ben niet in staat om naar Antwerpen te komen,helaas.
    Verder wens ik jullie heel veel succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s