PEGIDA op straat – zondag 17.07.2016, 17 uur – Madouplein – Brussel (Sint-Joost)

Geplaatst op Geupdate op

14072016aanslagnice2De terreur van de religie-waarmee-het-niets-te-maken-heeft heeft weer genadeloos toegeslagen in Franrkijk. Door de laksheid van onze politici met hun open grenzen en lakse aanpak liggen 80 Europeanen dood in Nice, deze keer verpletterd door een tientonner-truck.
Wij, als Vlaamse verzetsbeweging voor onze vrijheid, willen onze steun betuigen aan de slachtoffers in Nice en aan het Franse patriottische verzet. We trekken daarom over het voetpad vanop het Madouplein in Brussel (Sint-Joost) naar de Franse ambassade in de Hertogsstraat, om daar vreedzaam onze steun te betuigen aan de slachtoffers in Nice en aan het Franse verzet.Dit is geen betoging, dus we vragen geen toelating. Als burgers mogen wij over het voetpad wandelen waar en wanneer wij dat willen, om vreedzaam en ongewapend onze mening te uiten.

Richtlijnen:
– kom STIPT om 17 uur op het Madouplein (niet te vroeg, niet te laat);
– alle zichtbare kentekens (T-shirts, sjaals, vlaggen, petjes, boodschappen, etc.) verborgen houden tot wandeling start;
– geen verzet, geen geweld tegen de ordediensten;
– patriotten welkom, (neo)nazis niet; dus géén gestrekte rechterarmen of andere domme provocaties die PEGIDA schaden;
pegida0%nazi
– wie zichzelf en zijn collega-patriotten respecteert drinkt GEEN alcohol voor of tijdens de bijeenkomst; Men neemt nuchter deel en draagt zeker GEEN bierblikken in de hand tijdens de wandeling.
– waarschuwing aan elke politieman: het arresteren van vreedzame en ongewapende burgers zonder reden is een misdrijf, en van elke politieman die zich daaraan schuldig maakt zal door Pegida de naam genoteerd worden en hij zal persoonlijk aangeklaagd worden bij het Comité P.
Patriotten, de straat op!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s